Політика конфіденційності при реєстрації Користувача на cайті mandry.cafe, діє відносно всієї інформації, що стала відомою Адміністрації Сайту.

Адміністрація Сайту обробляє тільки персональні дані, які Користувач надав при реєстрації на Сайті.

Адміністрація Сайту гарантує конфіденційність щодо персональних даних Користувача і надає доступ до персональних даних лише тим співробітникам, яким ця інформація необхідна для надання Сервісу Користувачеві, забезпечуючи дотримання зазначеними особами конфіденційності персональних даних Користувача і безпеки персональних даних при їх обробці.
При обробці персональних даних Користувача Адміністрація Сайту керується ЗУ «Про захист персональних даних».

Всі персональні дані, залишені при реєстрації необхідні для нашої взаємодії з Вами.

При оплаті за банківськими картками проводиться переадресація на сайт системи електронних платежів. Таким чином, персональні і банківські дані клієнта не доступні для працівників нашого магазину.

Адміністрація Сайту при обробці персональних даних приймає всі необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональних даних. Застосовуючи загальноприйняті методи і засоби безпеки для забезпечення захисту інформації від неправомірного або випадкового доступу до неї, знищення, перекручення, блокування, копіювання, розголошення, а також інших неправомірних дій з нею третіх осіб. Безпека реалізується програмними засобами мережевого захисту, дотриманням умов цієї Політики.

Всі зміни або доповнення Політики Адміністрацією Сайту розміщуються на Сайті без спеціального повідомлення. Нова редакція Політики вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики. Продовження використання Сервісу Сайту Користувачем після внесення змін або доповнень до цієї Політику означає прийняття і згоду Користувача з такими змінами або доповненнями.

Чинна редакція цієї Політики розташовується в мережі Інтернет за адресою: mandry.cafe. Звернення, пропозиції і претензії фізичних осіб до Адміністрації Сайту в зв’язку з цією Політикою, а також запити уповноважених законодавством України осіб можуть бути надіслані на адресу:

mandry.casualcafe@gmail.com